Новий формат українського телебачення

Вочевидь в Україні й справді немає талановитих людей, або від нас їх спеціально і дуже професійно приховують?! Окрім тотальної шоуманії на загальноукраїнських центральних каналах, про що вже було неодноразово сказано й тут в тому числі, хочеться відзначити ще й роботу ведучих. Або навіть не роботу, а просто їх персони. Адже більшість з них: по-перше, не професіонали, а представники естради та шоубізнесу, а по-друге, не те, що не володіють, але навіть не розуміють української!!! В цьому пості не йдеться про державну мову одну чи безліч скільки завгодно. Тут ідеться про насміхання з екранів телевізорів над тими, хто говорить українською, тому що ведучі їх попросту не розуміють! Ведучі не розуміють, що говорять учасники їхніх шоу, тому що учасники розмовляють саме державною мовою у своїй країні (а у нас вона поки що одна!). Та й навіть якщо було б і дві державних, то принаймні розуміти ту та іншу було б необхідно в будь-якому разі! Але в сьогоднішній ситуації це вже навіть не смішно, а просто викликає відразу!..

8 коментарів

Оксана Ковальова
Погоджуюсь з тобою. Пускати і ефір таких ведучих неприпустимо. Але пускають і будуть пускати, бо не має, на жаль, поваги до державної мови. Взагалі, я особисто толерантно ставлюся до російської мови. Легко на ній спілкуюся. Мені вона навіть подобається. Кожна мова особлива. Але чому я (ніяка не ведуча і людина не з шоубізнесу) можу і хочу знати як українську так і російську, а «ведучий» з екрану — ні?
Сашко Горський
Треба робити щось із цим!..
Лілія Шутяк
Нічого дивного немає. Для того, аби пробитися на столичний телеканал у ролі ведучого потрібно мати ой як багато різних особистісних якостей і вмінь. Шкода, що до професії телеведучого вони, зазвичай, мають мале відношення.
На цю тему читайте результати опитування на «Медіаграмотності» на тему «Шустер, Кисельов, Нагієв на українському телебаченні – симптом комплексу меншовартості „
Сашко Горський
А решта?
«Не смешите Гаустяна по украински — он же не понимает! Хахахаха! Я когда приехал в Украину тоже ничего не понимал! Оказываеться „гаманець“ по-украински это „кошелёк“, а я думал что меня про другую толщену спрашивают!» — от жартівники, га?! ;-)
Лілія Шутяк
Що тут скажеш?! Глядачі хочуть бачити цих «зірок». А навіть, якщо і не хочуть, то звикають до них або просто перемикають канал на інший… де буде інша «зірка»(((
Роман Маренін
Телевізор став нині аналогом ФМ-радіо: попса і новини, здерті з Інтернету раз на годину. А ввечері — новини, продиктовані прес-службами відомств державних. Є ще винятки, як на мене… Хоч якісь… «Гроші» на «плюсах», скажімо. А,… і криміналу купа на СТБ.
Анастасія Сімашова
слухаю радіоЕра, коли батьки дивляться телик — і розумію, що ми живемо у різних країнах, навіть світах… Останнім часом телебачення відверто кепкує зі своїх глядачів, вважаючи їх тупими примітивними істотами, які дбають тільки про основні інстинкти. Найцікавіше те, що ТБ ще й нав'язує такі думки самій аудиторії! Філософи, психологи, митці про це вже стільки говорять! але до сидячого на дивані ці меседжі не долітають… От і виходить замкнене коло. Не бачити, вочевидь, нашій країні свого БіБіСі ніколи…
Лілія Шутяк
Те, що нам БіБіСі не бачити — це точно( На жаль…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте