Найекстравагантніша виставка "Наша Соціалка"


НАША СОЦІАЛКА
 
Проект «НАША СОЦІАЛКА» — перша персональна виставка Станіслава СІЛАНТЬЄВА. В експозиції представлені полотна, написані акрилом на соціальну тематику в стилі наївного живопису.
Наразі Станіслав навчається у Львівській академії мистецтв. До вступу в Академію, рік вивчав юриспруденцію в Чернівецькому національному університеті. Перший раз живі картини Сілантьєва були представлені глядачам в експозиції колективної виставки Спілки художників України навесні 2011 року в Чернівецькому центрі культури «Вернісаж».
За кілька місяців до цього, взимку 2011 року вийшли друком серії листівок «ГОЛОВНЕ» з віршами, окрім української, перекладеними англійською, німецькою, сербською мовами і швейцарським діалектом та картинами Станіслава Сілантьєва. Друкований проект «Головне» стосується вужчого аспекту соціальних відносин і охоплює лише сферу любові у людських взаєминах (слід зауважити, що кохання – лише складова ширшого значення любові).
«НАША СОЦІАЛКА» — не просто виставка живописних картин. Це інсталяція, яка створює певну атмосферу й сама собою вже утворює нові взаємовідносини між людьми, людиною і мистецтвом. Гострий погляд художника на соціальні проблеми поєднується з яскравими відкритими кольорами, що виводить наїв Сілантьєва у площину сприймання між серйозним і несерйозним.
 
 
Відкриття  виставки відбудеться 30 червня 2011 року о 16:00в Чернівецькому обласному художньому музеї.
Виставка триватиме по 18 липня.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте